Praktijkcentrum Het Gemeentehuis
Hypnotherapie, Anneke Minnaard


Wie
Mijn naam is Anneke Minnaard, ik werk als hypnotherapeut in mijn praktijk 'Praktijk Minnaard'. De praktijk bevindt zich binnen het 'Praktijkcentrum het Gemeentehuis'.

Na jaren geleden gestart te zijn als energetisch therapeut ben ik me meer gaan interesseren en verder gaan verdiepen in hypnose en hypnotherapie. Ik ontdekte de kracht van hypnose/ hypnotherapie en ging verder als hypnosepraktijk destijds in Rotterdam. Sinds kort zijn wij met het gezin naar het mooie Zeeland verhuisd en ben ik nu gevestigd in Middelburg.

Mijn missie is om mensen weer meer in hun eigen kracht te zetten.

Voorkomende klachten
Mensen komen bij mij om verschillende redenen, voorbeelden hiervan zijn; onzekerheden/ diverse angsten & fobie├źn/ verwerking en loslaten van gebeurtenissen/ stoppen met roken/ verliezen van gewicht of gewoon uit nieuwsgierigheid omdat ze willen ervaren wat hypnose is en wat het voor hen kan betekenen.

Voor dit en nog veel meer is Hypnotherapie een mooie en vaak snelle methode om binnen het onderbewustzijn tot de kern van een probleem te komen en daar verandering in aan te brengen. Veranderingen kunnen plaatsvinden op de verschillende niveaus: fysiek/ emotioneel/ mentaal en zelfs spiritueel. Zo komen mensen weer meer in hun kracht wat leidt tot een gelukkiger en vrijer leven.

Vergoeding
Anneke is lid van de Vereniging Integrale Vitaliteitskunde (VIV), afhankelijk van de zorgverzekeraar, kan een deel van de sessie vergoed worden vanuit de aanvullende verzekering.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak:
Website: www.praktijkminnaard.com
Tel: 06-21545900